Om företaget

Företaget, Ulla Bredoff, leg sjukgymnast, Ergosan startade år 1991 och drivs som enskild firma.

Jag hade lämnat en anställning inom neurologi och rehabilitering och börjat inom företagshälsovård. Arbetet var intressant och givande men jag saknade mina individuella patientbehandlingar. När möjlighet gavs att ta över en sjukgymnastetablering blev mitt svar ja. Jag kunde därefter kombinera dessa verksamheter tills jag valde att lämna anställningen och på heltid ägna mig åt min egen verksamhet.

Fokus inom min verksamhet är att jobba med patienter inom område neurologi, äldre och andra som söker min hjälp oftast med besvär från leder och muskler samt har smärta och spänningar.

Ingen patient som vill ha min hjälp nekas men måste ibland vänta på tid för behandling. I samband med samtalet och kontakten görs en bedömning om hur akut första besöket är. Ibland rekommenderar jag kontakt med kollega för snabbare tid eller om annan kompetens och inriktning skulle behövas. Ofta ger jag råd vid den första kontakten, innan behandling kan påbörjas.

Sedan en längre tid tillbaka kan du söka sjukgymnast fritt, utan remiss. I samråd kommer vi överens om kontakt med läkare eller annan vårdgivare. Kontakter med andra vårdgivare behövs ofta för bästa behandlingsresultat.

Se kurser, utbildningar mm

Övrig verksamhet som inte är sjukvårdande behandling och som inte är finansierad av Regionen. Verksamhet som vänder sig till individ, grupp, organisation.

Konsultverksamhet inom område
               
Ergonomi
Företagshälsovård
Avspänning
Mental träning, även mindfulness, fokusering
Personlig utveckling
Coaching
NLP
Lära att lära

Ta kontakt för mer information